MARDİN / ARTUKLU - Mardin Borsa İstanbul Sosyal Bilimler Lisesi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.DÖnem Veli Toplantımız

Ock

BAKANLIĞIMIZ YAYINLADIĞI VİDEODA ÇALIŞMALARIMIZI İLK SIRAYA ALDI.

MUSTAFA KUTLU'NUN HAYATI, ESERLERİ VE EDEBİ KİŞİLİĞİ

Ock

Oku-Yorum,Yazı-yorum projesi kapsamında Mardin Artuklu Üniversitesi Türk Dili Edebiyatı Bölümü Arş.Gör.Mahsun Atsız ile okulumuzun konferans salonunda Kutadgu Bilig söyleşisi gerçekleştirdi.Yüzyıldan bugünümüze kadar gelen bu kadim eseri hocamız ve öğrencilerimizle anlayıp yorumladık.

ANADOLU MEKTEBİ

'' SÖZLÜK ÖZGÜRLÜKTÜR ''

OKUMA ATÖLYESİ

Kas

OKULUMUZ KİMYA, İNGİLİZCE, EDEBİYAT ALANINDA TOPLAM 3E-TWINNING ULUSAL KALİTE ETİKETİ ALDI. FATMA DEMİR YILMAZ,ESRA BAYRAM VE MERYEM AŞKAR HOCALARIMIZI TEBRİK EDERİZ.

PROF.DR. AHMET KILIÇ İLE TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİSİ

Ekm

(Avogadro) Mol Günü; kimya alanında bir ölçüm birimi onuruna 23 Ekim'de kutlanan bir gündür. Kimya Öğretmenimiz Esra BAYRAM ve öğrencilerinin katkılarıyla, Okul Ortaklığı kapsamında; Sakarya Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi işbirliği ile bu yılki Mol Günü'müzü kutladık.

Ekm

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN ''OKU-YORUM YAZI-YORUM '' PROJESİNE KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZE ORTAÖĞRETİM GENEL MÜDÜRÜMÜZ TARAFINDAN TEŞEKKÜR BELGESİ GÖNDERİLDİ. TÖRENDE ÖĞRENCİLERİMİZE BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ.

Ekm

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞININ DÜZENLEMİŞ OLDUĞU LİSELER ARASI BİLGİ YARIŞMASINDA ARTUKLU İLÇESİNDE 1. OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ FİNALLERE KALIP  İL DÜZEYİNDE MARDİN 2.Sİ OLDU.

Ekm

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI 28.10.2023 TARİHİNDE CUMARTESİ GÜNÜ TÜM VELİLERİMİZİN İŞTİRAKI İLE SAAT 10.00'DA GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

KİTAP OKUNMAMIŞ BİR GÜN YAŞANMAMIŞ BİR GÜNDÜR