MARDİN / ARTUKLU - Mardin Borsa İstanbul Sosyal Bilimler Lisesi

Ekm

CEMİL MERİÇ SOYAL BİLİMLER LİSESİ İLE ORTAK EYLEM PLANIMIZ

Ekm

CEMİL MERİÇ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ İŞ BİRLİĞİ İLE 9. SINIFLARIMIZA YÖNELİK HAZIRBULUNUŞLUK, 10,11. SINIFLARIMIZA YÖNELİK KONU TARAMA,12.SINIFLARIMIZA YÖNELİK TYT DENEMESİ YAPTIK.

SOSYAL BİLİMLER LİSESİ  PANSİYONU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

Nis

“Living tales in four languages “ adlı etwwinning projemizin panosu öğrencilerimiz tarafından hazırlanmıştır.

Mrt

Okulumuzda E-Twinning Platformu kapsamında İngilizce Öğretmeni Fatma Yılmaz Demir tarafından "Dört Dilde Yaşayan Masallar" (Living Tales in Four Languages) adlı bir Avrupa projesi yürütülmektedir. Projenin amacı, öğrencilere öğrendikleri yabancı dilde masal yoluyla dört beceriyi kazandırmaktır. Bu bağlamda, seçilen ünlü bir dünya masalının (Sindirella)  etkili ve dijital çağa uygun yöntem ve tekniklerle işlenmesi hedeflenmiştir. Projenin sonucunda katılımcı öğrencilerin başlayan bir masalı öğrendiği yabancı dilde devam ettirebilme kazanımını elde etmesi beklenmektedir.

Mrt

e-Twinning projesi kapsamında " Safer Internet Day" konusunda dijital ve görsel posterler oluşturuldu.